Där sport och gemenskap möts

Detta är vad allt handlar om

Great Padel & Golf är mer än bara en plats för sport. Det är en mötesplats för gemenskap och vänskap. Vare sig du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen att upptäcka allt som vår anläggning har att erbjuda. Vi ser fram emot att träffa dig!

Praktisk information

Tillgänglighet
Vi är stolta över att kunna erbjuda en handikappanpassad miljö där alla känner sig välkomna och bekväma. Vi tror att tillgänglighet är en grundläggande rättighet och vi vill säkerställa att alla våra besökare kan njuta av vår anläggning på lika villkor.

Kontantfritt
Vår anläggning är kontantfri, men vi erbjuder betalning via Swish på plats. Vid köp av helt oanvända varor gäller returrätt i 8 dagar. Vid köp av dryck eller förtäring gäller ingen returrätt

Banor
För våra besökare erbjuder vi fyra padelbanor, varav två är panoramabanor. Våra padelbanor är av högsta kvalitet från JuboPadel med konstgräs från Mondo, och vi erbjuder också kurser och tävlingar. Vår erfarna padeltränare Peter Öberg, står alltid till tjänst för att hjälpa dig förbättra din teknik.

För golfentusiaster, har vi tre Trackman golfstudios där du kan träna på driving range eller spela på någon av de banor som finns tillgängliga – från Barsebäck till St Andrews. Vi erbjuder allt från kurser till tävlingar, och vår golftränare Mats Carlsson finns till hands för att hjälpa dig utvecklas som golfare.

Möteslokaler
För företag eller privatpersoner som behöver en plats att mötas, erbjuder vi också åtta kontor, konferensrum, kök och matsal på övervåningen.

Miljö
Våra omklädningsrum är fräscha, moderna och luxuösa, och vi strävar alltid efter att erbjuda en trevlig miljö där våra besökare kan koppla av och ha kul.

Hitta hit

Great Padel & Golf
Meteorvägen 16, 245 34 Staffanstorp

info@padel-golf.se

Great Padel & Sportcenter i Staffanstorp AB
Org. Nr 559308-9583